Valokuvauskilpailu 20.6.2019

Vesijako-järven suojeluyhdistys ry järjestää valokuvauskilpailun, jonka aiheena on “Kesä Vesijako-järvellä”.

Kilpailu on avoin kaikille kiinnostuneille. Päästä luovuus irti ja lähetä parhaat järviaiheiset otoksesi mukaan kisaan! Kilpailuaika päättyy 31.8.2019.

Kilpailun säännöt

Valokuvissa on oltava näkyvissä Vesijako-järvi. Kilpailuun voi osallistua maksimissaan neljällä (4) digivalokuvalla. Sekä väri- että mustavalkokuvat ovat tervetulleita – kuvakoolle ei aseteta rajoituksia. Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla henkilön itsensä ottamia.

Kuvaajalla on oltava kuviinsa täydet oikeudet. Kilpailukuvien tulee olla kesällä 2019 otettuja ja kilpailukuvat eivät saa olla aikaisemmin julkaistuja yleisissä kilpailuissa. Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa yhdistykselle täydet oikeudet kuvien käyttöön. Yhdistys voi mm. koota kuvista näyttelyn yhdistyksen internet-sivuille sekä julkaista niitä eri yhteyksissä.

Osallistuminen

Osallistu kilpailuun lähettämällä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen: info@vesijako.fi. Muistathan sisällyttää sähköpostiin yhteystietosi, kuvauksen valokuvan ottopaikasta sekä antaa kuvallesi haluamasi nimen laittamalle sen tiedostonimeksi. Tiedostomuoto tulee olla muotoa .jpg. Kuvien viimeinen toimituspäivä on 31.8.2019.

Kuvien arvostelutilaisuus pidetään loka-marraskuussa 2019, jonka jälkeen tulokset julkistetaan. Kilpailun arvostelutuomarina toimivat yhdistyksen hallituksen jäsenet, jotka eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot

Kisan kolme parasta otosta palkitaan.