Valokuvauskilpailu

(C) Joonas Hokka

Vesijako-järven suojeluyhdistys ry järjestää valokuvauskilpailun, jonka aiheena on “Järven neljä vuodenaikaa”.


Kilpailu on avoin kaikille kiinnostuneille. Nyt kannattaa ilmoittaa parhaat otokset mukaan kisaan! Jotta saamme kuvia kaikilta vuodenajoilta, kilpailuaika jatkuu 31.12.2015 saakka.


Kilpailun säännöt

Kilpailusarjoja on kaksi: lapset (alle 16-vuotiaat) ja aikuiset.

Valokuvissa on oltava näkyvissä Vesijako-järvi. Kilpailuun voi osallistua maksimissaan neljällä (4) digivalokuvalla. Sekä väri- että mustavalkokuvat ovat tervetulleita – kuvakoolle ei aseteta rajoituksia. Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla henkilön itsensä ottamia.

Kuvaajalla on oltava kuviinsa täydet oikeudet. Kilpailukuvien tulee olla vuosina 2014-2015 otettuja ja kilpailukuvat eivät saa olla aikaisemmin julkaistuja yleisissä kilpailuissa. Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa yhdistykselle täydet oikeudet kuvien käyttöön. Yhdistys voi mm. koota kuvista näyttelyn yhdistyksen internet-sivuille sekä julkaista niitä eri yhteyksissä.

Osallistuminen

Osallistu kilpailuun lähettämällä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen: info@vesijako.fi. Muistathan sisällyttää sähköpostiin yhteystietosi, sarjasi ja kuvauksen valokuvan ottopaikasta sekä antaa kuvallesi haluamasi nimen laittamalle sen tiedostonimeksi. Tiedostomuoto tulee olla muotoa .jpg. Kuvien viimeinen toimituspäivä on 31.12.2015.

Kuvien arvostelutilaisuus pidetään tammi-helmikuussa 2016, jonka jälkeen tulokset julkistetaan. Kilpailun arvostelutuomarina toimivat yhdistyksen hallituksen jäsenet, jotka eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot

Kisan kolme parasta otosta/sarja palkitaan.